Azerbaidjan

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Azerbaidjan

Proprietate de vânzare în Azerbaidjan

Azerbaidjanul este o fostă republică sovietică, un stat mărginit de Marea Caspică și Caucaz, străbătând Asia și Europa. Se învecinează cu Marea Caspică la est, Rusia la nord, Georgia și Armenia la vest și Iranul la sud. Capitala, Baku, este renumită pentru fortificația medievală a Orașului Vechi, care găzduiește Palatul Shirvanshahs, o reședință regală care datează din secolul al XV-lea și vechiul Turn al Fecioarei, care domină orizontul orașului.

Dacă sunteți interesat de proprietăți de vânzare în Azerbaidjan, este mai bine să citiți raportul nostru despre piața imobiliară. Sectorul construcțiilor, atât pentru proprietăți rezidențiale, birouri cât și hoteluri, infrastructură și proprietăți de vânzare în Azerbaidjan oferă oportunități de investiții semnificative, datorită obiectivelor ambițioase ale guvernului azeri. Sectorul construcțiilor a fost un sector impulsor pentru economia Azerbaidjanului până la criză, de fapt a fost o demonstrație a contribuției procentuale crescânde la PIB-ul țării, de la 8% în 2011 la 12,1% în 2015. În 2016, pe de altă parte de fapt, recesiunea se datorează și încetinirii sectorului construcțiilor, care rămâne al doilea sector al economiei. În luna aprilie a acestui an, prețurile pe piața imobiliară din Baku au crescut cu 2,49% față de luna martie.

Creșterea prețurilor proprietăților de vânzare din Azerbaidjan în ultima lună a afectat aproape toate segmentele de piață. Prețurile pe piața imobiliară primară au crescut cu 3,98%, prețurile pe piața secundară au crescut cu 3,44%, prețurile pe piața funciară au crescut cu 1,06%, iar prețurile pe piața de închirieri au crescut cu 0,39% pentru lună.

În aprilie 2018, prețurile pe piața imobiliară din Baku au scăzut cu 0,87% față de aceeași perioadă a anului trecut. Scăderea se datorează în principal reducerii prețurilor pe piața proprietăților comerciale de vânzare în Baku.

Piața imobiliară prezintă o tendință de stabilizare și se preconizează o creștere de 6% pe piață până la sfârșitul anului.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 37524

DE VÂNZARE Bar/Restaurant/Club, Azerbaidjan, Aran, Göyçay, Göyçay

507,149.99RON
DE VÂNZARE
Bar/Restaurant/Club

10000 m²
Bună ziua! Afacerea gata este în vânzare. De la vânzarea urgentă se vinde mult mai ieftină decât costul real. Un hectar de teren pe care există o cam...
Cod. 2857

DE VÂNZARE Vilă, Azerbaidjan, Baku, Baku, center

921,186.00RON
DE VÂNZARE
Vilă

200 m²
Proprietate de vânzare în centrul orașului Baku.
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB